În lume necazuri veți avea, dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea.(Ioan 16, 33)

20130528-104155.jpg

În lume necazuri veți avea, dar ÎNDRĂZNIȚI Eu am biruit lumea. (Ioan 16, 33)

Indrăznește să iubești. Să crezi în poveștile cu final fericit. Să speri că poate fi mai bine. Să înveți să fii mai bun. Să te bucuri de lucrurile mărunte ca de lucrurile mari. Să fii sincer cu tine însuți și cu ceilalți. Să ierți greșelile tale și celor ce ți-au greșit. Să uiți răul. Să fii blând când îți vine să înjuri. Să nu fugi, ci să îmbrățișezi când te doare. Să plângi când asta simți, să râzi când răsare soarele din nou.

Îndrăznește să faci bine ceea ce faci. Să vindeci atunci când ai rănit. Să ceri atunci când ai nevoie. Să intrebi dacă vrei să afli. Să faci toate ca pentru Dumnezeu. Să descoperi gândurile tale bune. Să te apropii când ți-e teamă. Să te minunezi de simplitate și frumos. Să fii așa cum n-ai reușit până acum. Să fii copil din nou. Să taci când n-ai nimic de spus. Să vorbești când inima îți spune. Să pierzi pentru a câștiga. Să pleci capul când ești vinovat. Să înduri și să rabdzi greutăți. Să stai singur ca să înțelegi.

Îndrăznește să accepți cu sufletul deschis ce îți oferă viața. Să schimbi ce trebuie schimbat. Să repari, să aduni, să împarți. Să visezi cu ochii deschiși. Să asculți dacă vrei să fii ascultat. Să ai încredere în sufletul tău și în ceilalți. Să întinzi o mână celui care nu se poate ridica singur. Să-i citești celui care nu vede. Să aștepți cu zâmbetul pe buze toate lucrurile frumoase la care visezi cu ochii deschiși. Să-ți apreciezi familia. Să respecți ceea ce e diferit.

Îndrăznește să trăiești frumos și cumpătat. Să-ți cauți și să-ți urmezi drumul până la capăt. Să te rogi cu adevărat. Să te plimbi pe stradă ținându-te de mână. Să dai celui care n-are. Să spui ceea ce simți. Să-ți alungi gândurile rele. Să regreți greșelile și să înveți din ele. Să-ți urmezi inima și gândurile care te fac să zâmbești.

Îndrăznește să cânți și atunci când nu e nimeni în jur însă te audă. Să dansezi cu lacrimi în ochi. Să săruți bucuros fruntea celui care te-a făcut să suferi. Să nu renunți atunci când ți-e greu. Să lupți „pe seama tuturor”(G. Coșbuc) atunci când ai impresia că nu mai ai pentru cine să continui. Să cedezi locul care nu îți aparține. Să primești atât cât știi că meriți. Să spui „îmi pare rău” și „mulțumesc”.

Îndrăznește să construiești noi poduri și dacă nu te pricepi, să iei barca și să vâslești până pe malul celălalt. Să repari acoperișul luat de furtună. Să vorbești cu florile rupte. Să stai drept când te îndoiești. Să bați la porțile închise. Să pleci atunci când vine vremea.

Îndrăznește să iubești, să crezi, să speri! Să iubești cu toată ființa ta tot ce-ți trimite Dumnezeu în preascurta ta călătorie prin viață!

„Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.”

(I Cor. 13, 13)

20130528-104458.jpg

~ de Rea Sheesha pe 05/28/2013.

4 răspunsuri to “În lume necazuri veți avea, dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea.(Ioan 16, 33)”

  1. Reblogged this on Graffiti-uri pe pereţii unei gări.

  2. Daca intradevar ar fi inteles mesajul:”Să faci toate ca pentru Dumnezeu. ” ,atunci nu ar fi religiile divizate si nici nu ar fi necazuri ,certuri ,razboaie si nenorociri in viata umana .Tocmai fiindca mesajul acestei propozitii simple nu a ajuns inca sa fie inteles se dovedeste ca omenirea prin principiile sale este corigenta si egoista fata de Creator.Iar cand aceste lucruri se doresc sa se explice si sa se dovedeasca ajungi sabotat ,izolat si chiar persecutat .Avem ca exemple pe cei care Creatorul ia lasat sa ajunga scrisi pe paginile Sfintelor Scripturi si au trecut ,zeci,sute si mii de ani si tot nu am invatat inca nimic .Deci sa nu fim surprinsi de ce se intimpla si ca persoana umana este manipulata si in suferinte indiferent ca este bogat sau sarac.Suferintele sint multiple atit la cei bogati ,cat si la cei saraci ,dar putini inteleg mesajul.Robul are informatia limitata si stapinul cunoaste doar planul.Iar in aceasta lume pe care noi o cunoastem sint ;Creatorul si razbunatorul;Satan.Deci depinde la ce capacitate de informatie ajungem si cata putere avem de a lupta in puterea imperfectiunii !!!!!!

  3. Dumnezeu sa bine cuvinteze pe cei ce citesc biblia si se incred in Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
Poeta ta preferată

Lasă-mă să-ți dau azi! Mâine s-ar putea să-ți cer!

Aşa grăit-a Zaharia

un blog pentru toţi şi niciunul

Scherben

franturi...farame...

🎵 Rhea Vanessa Panea 🎶

Inima mea e plină de muzică 🎶🎹🎵

mihailtoma

Finance muse

INFERNUL

Lasati orice speranta, voi, cei ce intrati aici !

Ami

Don`t believe in stories, believe in what yo can do!

Fata de hârtie

Intrarea e numai pentru nebuni, te costă minţile.

Cafea & poveşti

Own your story

Eliza C. Dan

Feelings

Extenssionista

Totul despre extensiile de păr!

It's Chemistry Time

What time is it?

Ticket to Adventures

Travel blog from around the world, near and far.

Cine citeşte să înţeleagă!

"The only thing necessary for the triumph of evil is that good men do nothing" (Edmund Burke)

Hideaga

"Nu există desăvârsire. Există, oricum, drumul spre ea." (Octavian Paler)

andreinewcreation

Nu-mi dați sfaturi. Știu sa greșesc și singur

prietendevremerea

O vorba buna

j u r n a l d e b u b u r u z ă

locul unde visurile devin cuvinte

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

mimi

„Secretul succesului constă în a vrea să câştigi şi a şti să pierzi.”

%d blogeri au apreciat: